Casumoween - Casumobloggen

Posted by

Vinterspelen pågår för fullt med massor av Reel Race-deltagare varje dag. Över 200 glänsande priser har delats ut varje dag hela veckan till ett gäng glada spelare. Som alltid när det kommer till casinospelande så handlar det nästan uteslutande om tur, men i viss mån finns det också vissa strategier att anamma som kan. Över hela planeten Odd samlas stora folkgrupper av casumos när det vankas Casumoween. De promenerar omkring, knackar på dörrar, knackar på fönster, knackar på varandras huvuden… ja, de knackar på de mest finurliga ställen de kan hitta på gatorna under bus eller godis. Några är utklädda till vampyrer, andra till. Over hele planeten Odd samles store grupper av casumos når det er Casumoween. De går rundt, banker på dører, banker på vinduer, banker på hverandres hoder … vel, de banker på de mest finurlige stedene de kan finne under Knask eller Knep. Noen er kledd som vampyrer, mens andre er kledd som varulver. Noen tror.

Casumoween - Casumobloggen Video

The Most Insane Session on Book of Ra Slot - BIG BETS! Det lär bli en sockersöt Casumoween på planeten Odd. Super Snowball — ett Casumo-spel med fantastiska vinster. Frukt faller fra sine grener og blader rasler i vinden. De promenerar omkring, knackar på dörrar, knackar på fönster, knackar på varandras huvuden… ja, de knackar på de mest finurliga ställen de kan hitta på gatorna under bus eller godis. Pumpakarvning Inuti en karvad jättemelon hittar vi ett kolossalt stort stearinljus som kastar sina fladdrande skuggor utöver fälten. Godissoppa Vad blir det för maaaaat? Ved siden står noen casumos med skjeer klare, klare til å røre i gryta nå og da. Inne i en gigantisk vannmelon finner vi et kolossalt stort lys som kaster sine flimrende skygger utover jordene. En okänd måne gjorde ett stort intryck då den hamnat i en annan planets omkretsbana. Några är utklädda till vampyrer, andra till varulvar. Vi zoooooomade in på en av planeterna i det mystiska solsystemet och hamnade på Vulkanplaneten. Casumo gillarNyheter. Över hela planeten Odd samlas stora folkgrupper av casumos när det vankas Casumoween. Over hele planeten Odd samles store grupper av casumos når det er Casumoween. Ju mer du snurrar desto större chans att vinna, och för att det ska vara rättvist ger vi alla spelare samma antal snurr. Ok, kanske inte ett jättegott den här gången. Här är en lista på populära spel som vi rekommenderar dig att prova: Super Snowball — ett Casumo-spel med fantastiska vinster. Hva blir det til maaaaat?

Casumoween - Casumobloggen - Unbewusstsein

Det er på jordene det skjer. Här är en lista på populära spel som vi rekommenderar dig att prova: Man har trots allt bara en chans att göra ett gott första intryck. Pumpakarvning Inuti en karvad jättemelon hittar vi ett kolossalt stort stearinljus som kastar sina fladdrande skuggor utöver fälten. Vad blir det för maaaaat? Vissa kallar det talismaner, andra berlocker eller amuletter och de finns att hämta i alla möjliga slags former och storlekar. Det är sen gammalt. Frukt faller från sina grenar och löven prasslar i vinden. Våra favoritspel från 90-talet. Lägesrapport från Vinterspelen på Casumo: En okänd måne gjorde ett stort intryck då den hamnat i en annan planets omkretsbana.

0 comments

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *